петък, 29 август 2014 г.

5 ефективни начина за отслабване

Американските експерти в областта на спортната медицина открили 5 ефективни начина за отслабване. Същевременно полезни и за здравето. Те твърдят, че наред с упражненията и диетата, съществена роля за отслабването играе и психологическата ви нагласа. Едно преустройване на съзнанието ви към положителни мисли, вяра и упоритост ще ви подейства като "хапче" за отслабване.


 Затова ви съветвам ви да забравите, че сте дебели и не мислете за мерника ви на кантара. Ето и 5-те най-ефективни метода за топене на мазнините, с които при системно прилагане ще се радвате на нова фигура и повдигнато самочувствие със всеки изминал ден...
  1. - Гребен тренажор. Използвайте гребен тренажор, вместо джогинг или разходка. По-голям ефект за изгаряне на калории.
  2. - Намалете постепенно количеството нa поглъщаните ежедневни калории.
  3. - Мускулен тонус. Наблегнете на yпражнения за мускулен тонус, като клякане, джогинг на място. 3-5 пъти седмично.
  4. - Гъвкавост. Упражненията за гъвкавост като стречинг ще ви предпазят от травми по време на тренировката.
  5. - Мотивация и цели. Поставете си реалистични цели, кaтo започнете с малко - отслабвайте с един килограм седмично, след което се стремете към по-значителни резултати.

1 коментар:

  1. За да отслабнете, това означава да свалите излишно тегло, но ако по цял ден седите зад компютъра, похапвайки чипс и пиейки газирано, това е само теория, че ще отслабване. Нужно е раздвижване и откъсване от стола. Движението е единият от двата задължителни компонента на всяко вталяване и влизане в нормата на подходящите килограми. Другият е намаляване на храненето и наблягането на храна с естествен произход - плодове, зеленчуци и минимум сладкарски и хлебни изделия.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: