понеделник, 11 август 2014 г.

Програма за хранене при отслабване.

Въглехидратите - основен враг при отслабване.

Вече знаем, че въглехидратите са основния враг при отслабване. Именно те, а не мазнините, правят хората дебели, тъй като не дават възможност на организма да изгаря собствените си масти и го подтикват да натрупва нови такива, като му дават материал за тях. Хранителните продукти, които съдържат само белтъчини и мазнини, нямат това качество. Знаем, че въглехидратите са тези, които отварят апетита, докато белтъчините и мазнините са вещества, които засищат глада у човека.

Програма на отслабване с ограничаване на въглехидратите.

Поради това, програмата за отслабване с първоначално ограничаване на въглехидратите, съумява да задържи глада по естествен начин. Не е задължително храната на човек да съдържа въглехидрати, защото човек може в продължение на месеци, при добро здраве, да живее като се храни с месо и мазнини + пресни салати. Според някои мнения, добрата порция от белтъчини и мазнини може да премахне глада за 24 часа, даже и за 48 часа!

Нисък апетит - добро темпо на отслабване.

Ако някой изпита глад при такова хранене, нека през следващите дни увеличи количеството белтъчини. Резултатът е изненадващ - апетитът се губи, което води до добро темпо на отслабване. Следователно, при този начин на хранене, никой не може да остане гладен. Но това не е всичко! При спазването на предложената програма за намаляване на теглото и за подобряване на физическото състояние не съществува опасност за проява на енергийна или ”захарна” недостатъчност...

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: