понеделник, 25 август 2014 г.

Стил на живот при отслабване чрез отхвърляне на излишните килограми.

Стилът на живот като фактор в слабеенето.

Стилът на живот е главен фактор при отслабването. Може да се каже, че човек изглежда на външен вид такъв, какъвто е начина му на живот. Хранете се умерено и природосъобразно. Не прекалявайте със забранените храни, но и не се лишавайте напълно, така че да предизвикате копнеж по тях. Пазарувайте умно. Купувайте дрехи, които ви отиват. Не взимайте нещо само защото е модерно или защото си мислите, че ще Ви направи да изглеждате по-вталени.

Облекло при отслабване.

Най-доброто е това, което ви прави красиви. Намерете точния размер. Не пълнете гардероба с тесни дрехи. Това не е магическа формула за отслабване. Може би никога няма да ги облечете. Купувайте дрехи, които ви стават. Стиловата гама е във всички размери. Не занемарявайте вида си, само защото нямате фигура на супер модел. Така правилната психология на отслабване може да Ви подпомогне.

Отслабване е да отхвърлите излишните килограми.

Много пълни хора си представят концепцията за отслабване като да режеш месо от тях. А всъщност отслабването е изхвърляне на ненужни и даже вредни килограми от теглото ни. Но как да разберем, че ги имаме?
  • 1. Стоите ли цял ден пред компютъра?
  • 2. Изтягате ли се в свободното си време пред телевизора?
  • 3. Дъвчите ли постоянно разни чипсове?
  • 4. Пиете ли безалкохолни шербети?
  • 5. Спомняте ли си кога за последен път сте излизали на разходка?
  • 6. Случва ли Ви се даже да кварталния магазин да припалвате колата?
Е, тогава да не се учудваме, че имате излишно тегло. Както се казва, няма дим без огън. И ако искате да потушите дима, трябва да изгасите огъня. Уловките и въдиците, които е напускал пред носа Ви съвременния живот са милиони - вафли трепачи, сладки шербети, майонези, преливащи от тлъстини сандвичи ... Целият свят около Вас заговорничи да тъпчете повече в устата. 

Действена сила против заговора със затлъстяването.

Против този заговор има само една действителна сила и тя е Вашето желание и Вашето действие за преодоляване на тази чисто психическа болест - затлъстяване.

Да, да! Затлъстяването е болест, при това - психическа. Вие страдате от психическо заболяване. И което е още по-лошо - Вие сами, без помощта на лекар, трябва да се справите. Можете да се справите. На Вас са Ви отнели, с Ваше съгласие, свободата. Направили са Ви, с Ваше съгласие, зависим към застоял живот и безпаметно лапане.

Върнете своята свобода от калориите.

И сега всичко е само и единствено във Вашите ръце - кажете не на зависимостта. Върнете своята свобода да избирате какво да ядете. Възстановете своята автономна подвижност. Вие ги имате всички тези способности, но сте позволили да Ви ги отнемат. Сега Ви предстои борба за освобождаване от пагубните за Вас зависимости. Борете се за своята свобода! Очаква Ви отслабване и то е Вашата най-голяма награда. Колкото повече отслабвате, толкова повече свобода си възстановявате. И вече ще е трудно да Ви я отнемат, ако не се давате толкова лесно и безпаметно. Отслабване = свобода!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: