четвъртък, 4 септември 2014 г.

7 трика за отслабване в коремната област.

 Как да постигнете идеално плосък корем и тясна талия? 

Mечтата на всяка жена... Според Британски учени първата стъпка към мечтата ви е да се откажете от газираните напитки, сламките и дъвките. За съжаление трябва да "отпишете" от ежедневното ви меню белия хляб и тестените изделия. Заменете ги с пълнозърнест хляб, сухари и зърнени продукти.
 

Следващата стъпка - отхвърлянето на млечните продукти. 

Учените твърдят, че обиколката на талията значително отслабва за 2 седмици след ограничение на консумацията на млечни продукти. Изключително важно е и какви напитки пиете. Наблягайте на билков чай и топла вода. Те са мощни очистители на шлаките от организма ви и подобряват храносмилането.

Никога не яжте плодове веднага след хранене - започват да ферментират в стомаха и причиняват газове. Затова приемайте ги 2 часа преди или след основното ви ястие. Също така, съветват експертите да избягвате стресови ситуации - действат напълно отрицателно върху фигурата като цяло.

Допълнете диетата с...

И не на последно място решаващ фактор за отслабването и постигането на идеално плосък корем е коремната преса. Възползвайте се и от джогинг, колоездене, аеробика или плуване.

Още нещо...
Боровинките подпомагат топенето на мазнините в коремната област и нормализират нивото на кръвната захар. Експерти съветват жените, които искат бързо отслабване, да се хранят и с няколко боровинки на гладно.

2 коментара:

  1. Има едно много ценно, полезно и забавно упражнение за стопяване на тлъстини по коремната област и хълбоците и то е въртенето на обръч. Започва се с няколко повторения в двете посоки, като постепенно се увеличават броя на повторенията и броя на сериите през деня. Общ критерий е самочувствието.

    ОтговорИзтриване
  2. Упражнение за корема от тилен лег на пода - без да сгъвате краката в коленете, повдигнете ги нагоре, изнесете ги назад с цел да докоснете пода зад главата, след това в ляво от главата и накрая в дясно от главата. Върнете се в изходно положение. Повторете 5 - 15 пъти според степента на подготовката си.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: