неделя, 19 октомври 2014 г.

Диетата на Лайма Вайкуле за отслабване и прочистване

Коя е Лайма Вайкуле?

Лайма Вайкуле е известна и утвърдена певица, родена през 1954 год. в Латвия, гр. Цесис. Става много популярна по времето на СССР, като издава няколко албума в тираж от 20 милиона екземпляра и ги продава по цял свят. Учи в медицинско училище, което вероятно й помага при съставянето на така популярната й диета за отслабване. Лайма е вегетарианка по етични съображения и голям и активен защитник на животните и нейните препоръки заслужено попадат в раздела на звездните диети.

Диета на Лайма Вайкуре.

Диетата на Лайма Вайкуле е от състава на т.н. твърди диети и целта й е бързо да се свалят 7 - 9 килограма за период от 9 дни. Тя е разделена на три етапа, всеки от по 3 дни, като така фактически се реализират три отделни моно диети - т.е. през трите периода се храните само с по един от посочените продукти.

Етап 1: От първия до третия ден.

Може да се храните само с варен ориз, без добавка на сол и масло. Може да овкусите ориза с помощта на соев сос и подправки.

Етап 2: От четвърти до шести ден.

Може да се храните само с варени пилешки гърди. Само бялото месо, без кожата и подкожните мазнинки, ако има такива и без никакви подправки и сол. Само месцето!

Етап 3: От седмия до деветия ден.

Храните се само с ябълки и нищо друго. По време на цялата диета пиете само чиста вода и никакви други течности. При желание, може да я стопляте или преварявате, но само вода - без чайове, без билки, без кафе и … изобщо само вода.

Отслабване с пречистване.

При това положение, освен че отслабвате, осъществявате и пречистване на организма от токсини, което е не по-малко важно за здравето от свалянето на килограми. Лайма е дисциплиниран човек и едва ли може да се оплаче от излишни тлъстинки, но все пак понякога се налага. Според нея е по-трудно, при не много пълните хора (като нея) да се свалят малко килограми (3 - 4), отколкото при значително по-затлъстелите да се отхвърлят 9 - 15 кг.

Поддържане на постигнатите резултати.

Разбира се, Вайкуле има и рецепта за поддържане на постигнатите резултати и тя се нарича един разтоварващ ден в седмицата, през който пие само зелен чай, без захар или други подсладители и добавки. Така, че ако имате нужда от отслабване, добре е да се вслушате в диетата и лично проверени препоръки на Лайма. Тя все пак е учила медицина и препоръките й са под егидата на звездните диети.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: