четвъртък, 16 октомври 2014 г.

Диета с хапчета за отслабване (Diet pills).

Отслабване с медикаменти = смъртоносна диета.

Diet pillsВсяка жена прибягва до алтернативна диета с хапчета (Diet pills) - но не знае, че бързото отслабване с химия води до катастрофално здраве. "Топящите мазнини" медикаменти могат да предизвикат рак. Вярно е, че се сваля наднорменото тегло - при едни бързо, при други бавно, а резултатът е идеална фигура и болен организъм.
 

Диети с хапчета - химия за отслабване.

Никoй не го е грижа за последствията от подобни диети с хапчета, но когато ви се обади дебелoто черво с ракова диагноза или се събудите с нервна депресия, то вие сте постигнали саможертвата в името на здравето. Химията води до отслабване, но и до напълняване след известно време. Хора с лабилна психика могат да получат психически разстройства и да изпаднат в депресии, защото „топящият” мазнините продукт влияе на нервната и сърдечно-съдовата система.

Таблетки + диетичен режим.

Таблетките действат, като едновременно с приемането им спазвате диетичен режим на хранене и се разхождате повече. Тогава какво ви пречи да отслабвате и без да се тъпчете с препарати? Болните от "любовна мъка" отслабват поради липса на апетит, а вие искате да притъпите апетита с болест. Няма "ефектнo хапче за отслабване". Лакомията не се лекува с медикаменти, защото е психично самовнушение, но пък се контролира ефикасно с подходящи натурални продукти с отслабващо и очистващо действие.
-------------------------------------------------
© 2010, Петя Младенова - автор, All rights reserved!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: