понеделник, 6 октомври 2014 г.

Фитнес мания като Мадона.

Искаш ли тяло като Мадона?! Фитнес мания е отговора!

Луиз Вероника Чиконе( Madonna ) е на петдесет и една години и е със завидна фигура! Как е възможно, въпреки възрастта си, все още да изглежда млада и силна?! И тя вече е поп-звезда на петдесет и една!
Фото източник: Munfitnessblog.com, Google.com

Г-жа Чиконе е обсебена от фитнес

Тя обича фитнеса, чрез който запазва теглото от петдесет килограма. Въпреки че певицата има две деца, това по никакъв начин не се отразява на нейната структура. Нека заедно вникнем в тайните на съвършенният й външен вид.

Madonna - упорити упражнения.

Певицата всеки ден по-рано сутрин е на чаша кафе и закуска и упражнява в дома си фитнес. Тя е един вид йога, която е посветена на нивото на професионалните стандарти, и малцина са го постигнали.
Фото източник: Munfitnessblog.com, Google.com

След загряване стил Ащахга, практикува йога пилатес, редовно използва и велосипед.

След обяд продължава с аеробни упражнения и Фитнес. За Мадона е известно, че обича повдигане на товара. Това не е редовен режим, понякога се слива с отдаване на различни бойни изкуства. Да си разработи бедрата Г-жа Луиз си купи собствен кон, тя в действителност язди-най-добрият начин да си подготви силни крака. Нейният живот е просто завиден.
Фото източник: Munfitnessblog.com, Google.com

Силен характер - предхожда специална диета.

Мадона има много експерти около себе си, които са от редиците на истински професионалисти. Това се отнася и по отношение на начина на хранене. Той е може би по-строг от "изтезание" по всички въпроси. Италиано-американката спазва биологична диета, която е богата нПолучера протеини. Закуската й е зеленчукова супа, подходящи пресни плодове и зеленчуци, прясно плодов сок.

Madonna предпочита след обяд варени зеленчукови ястия, приготвени от соя извара, боб и семена. За нея макробиотиц диета е най-добрата! Madonna - макробиотиц диета:
  • 50% цели зърна от различни зърнени храни,
  • 25% от сезонните зеленчуци, приготвени или сурови,
  • 10% от ястия с протеин - риба или бобови растения,
  • 5% зеленчуци,
  • 5% супи,
  • 5% плодове, ядки или семена.
Нейното хранене се извлича от японски традиции. Г-жа Чиконе има оригинален японски готвач, който я придружава на всички обиколки.

Ако мислите, че Мадона наистина следва екстремни режими, прави сте. Въпреки, че тя е ласкателна и със завидна фигура, ако искате да й подражавате, не е нужно и Вие да подлагате тялото си на екстремни изживявания. Важно е правилно и редовно хранене и упражнения един час на ден, без да се стига до сътоянието на фитнес мания.

Източници: thesun.co.uk, pudriera.com/index.php.
--------------------------------------------------
© 2009, Петя Младенова - автор, All rights reserved!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: