вторник, 2 септември 2014 г.

Методи за поддържане след отслабване (Methods for maintaining weight loss after).

Как да запазите килограмите си след отслабване?

Това е много важен въпрос не само и за поддържане фигурата ви, но и за вашето здраве. Защото всеки от вас, който е постигнал успешен резултат след диета е склонен към ново напълняване. Как да предотвратим вероятната поява на излишни килограми, са се погрижили специалистите по хранене и фитнес инструкторите, съветвайки ни постоянно.

5 прости метода за поддържане на форма след отслабване.

  1. - Малки порции

    Необходимо е да изчислите приема на хранителната стойност на продуктите и намалите дневната доза на консумирани калории.
  2. - Сън

    Многобройни проучвания показват, че липсата или излишък на сън причинява понижена обмяна на веществата и набор от излишни килограми.
  3. - Физарядка

    Започнете всеки ден да правите леки упражнения - сутрин или през деня. Те ще ви поддържат винаги във форма.
  4. - Комуникация

    Разширeте социалното си обкръжение c нови запознанства. Прекарвайте повече време в компанията на приятели, роднини и колеги. Разтоварвайте се на танци заедно, организирайте си излет в планината.
  5. - Здравословен начин на живот

    Тук категорично следва да се отървете от лошите ви навици на хранене, защото именно те нарушават метаболизма на организма.

Наблягайте на здравословни органични храни и кажете "сбогом на тигана". Яжте само, когато сте гладни (не по часовник!) и оставяйте малко резерва в стомаха ви. Тези простички принципи се отнасят както за отслабване, така и като методи за запазване на килограмите и теглото ви за след отслабването.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: