вторник, 23 септември 2014 г.

Фитнес отслабване без досадни мазнинuи

Ефикасно фитнес отслабване.

Заменете "XXL" дрехите с "L", чрез ефикасно фитнес отслабване и свалете бързо досадните мазнинки! Пролетта ще e ваша, а лятото ще работи за вас! Преди да започнете тези занимания, ще трябва да замените всяко любимо пържено ястие с варено или печено! Желателно е да се храните 4 пъти на ден в по-малки количества от колкото сте свикнали, т.e. яжте толкова, че да бъдете сити.

Наблягайте на плодове и зеленчуци.

За вечеря наблягайте на плодове и зеленчуци или супа със сухари, поне 2 часа преди сън. Храната се разгражда трудно когато спим, поради хоризонталното положение на тялото. Отделете 45 минути от деня си за фитнес упражнения. Първите 14 дни ги приложете по 2 пъти в седмицата, за да може тялото ви да се адаптира към постепенни навици. Започвате с фитнес упражнения за начинаещи >>> .

Правете фитнес упражнения.

След това се стремете да правите фитнес упражненията 3 седмици по 3 пъти в седмицата, като увеличите времетраенето до 80 минути. Cъщевременно използвате по-големи тежести. А сега идва време за същинската част на подкожното отслабване c фитнес програма за изгаряне на мазнини, каквато може да намерите в предишни публикации от този сайт.

Работете системно.

Изпълнявайки я системно до 2 меceца, дава отличен резултат, за онези от вас поставили си за цел да стопят излишните мазнини. И сега вече сте готови да змените XXL дрехата с L! Но не спирайте до тук, преодолели основите на фитнеса, за вашата идеална фигура остава само да я поддържате 3 пъти в седмицата с фитнес програма за поддържане на формата >>>

Фитнес звездите така го правят.

Е, дами и господа, знаете ли колко хора са постигнали успешни резултати с фитнес? Няма и толкоз звезди да ги изброя... Да не говорим, че всяка 3 -та словенка е фитнес маниачка и всеки 2 -ри англичанин: фен на "Макдоналдс" Хайде да се запретваме... Не забравяйте да си водите записки за фитнес програмите. Поставете ги на видно място, така винаги ще продължавате напред! Всичко се постига с воля и системност, бавно, но славно... Нещо интересно... Кажете още днес край на "досадните мазнини"... Уморихте ли се да сте дебели?
--------------------------------------------------
© 2010, Петя Младенова - автор, All rights reserved!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: