понеделник, 1 септември 2014 г.

Тридневна бананова диета за отслабване.

Предимства на банановата диета.

Банановата диета за отслабване има определени предимства. Например, без чувство за глад с тази диета можете да стопите 2,5 кг мазнини. Особено подходяща e за сезона - ще се изтупате на морето със самочувствие. Ако се стремите към смъкване на повече килограми започнете диетата 2 седмици по-рано, като я прилагате 2 пъти по 3 последователни дни.

Каква е тази диета? Не се ли дебелее от банана?

Не, бананите - особено презрелите - имат мек слабителен ефект. Комбинирайки ги с обезмаслено мляко ще прочистите организма ви от шлаки. Също така са богат източник на калий и магнезий. Благодарение на допамина, серотонина и норпинефрина, които съдържат бананите, можете да се предпазите от стомашни заболявания.

Но, няма плод или зеленчук, от който да се дебелее, има "дебели мозъци", които ни рекламират ежедневно "дебелеещи химични храни". Докато "живата храна" ни оживява и подмладява, съблазнителните и примамливи "рекламни опаковки" ни състаряват и разболяват.

Ето и разтоварващата бананова диета... 

Хапвате си мляко и банани 3 последователни дни. Дневно меню - 4 дo 6 банани и 3 дo 5 чаши обезмаслено мляко. Яжте на обичайния си брой хранения на ден. Можете да си приготвите бананово-млечна каша, коктейл от банани, мляко c лимонов сок, но не забравяйте в промеждутъците да пиете вода. Консултирайте се винаги с фитотерапевт преди започване на банановата диета и каквато диета да предприемате.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: