сряда, 20 август 2014 г.

С таблици за калории не се постига отслабване.

Таблици за калории.

Някои хора си въобразяват, че отслабване може да се постигне с четенето на различни таблици за калории, съдържание на продуктите. Но е по-добре да не се поддавате на тази заблуда. Не следете скали и таблици. Тъй като ничие тегло не е 100 процента стабилно. Страдането за няколко грама е само губене на време.

Физическа активност.

Активните хора с добър тонус често тежат повече от тези със същите мерки, но отпуснати, и пак изглеждат много по-добре. Бъдете физически активни, но не се вманиачавайте и на тази тема. Както вече многократно споменаваме, отслабване се постига чрез начина живот, а не с еднократна и едностранна мярка или диета.

Начин на живот.

Ако не промените начина си на живот, който води до естествено отслабване, резултатите Ви винаги ще са нетрайни. Това с гледане на таблиците за калории няма начин как да стане. Увеличете физическото натоварване, намалете количеството на хранене, заменяйте висококалоричните храни с плодове и зеленчуци и с времето ще постигнете забележителни резултати.

1 коментар:

  1. Може да се поучим от дивите животинки в гората - те нищо не знаят за таблици и калории, но са в перфектна физическа форма.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: