неделя, 14 декември 2014 г.

Супер хапче за отслабване от вино.

Разработка на хапче за отслабване.

Учени са представили своя нова разработка - чудо хапче за отслабване, чийто главни инградиенти са съставени от извлек от червено вино. Според производителите, новият препарат позволява да ядете колкото си искате и при това да отслабвате. За сега този препарат е получил работното име SRT1720. Това е синтетичен аналог на ревестрола, който е активен компонент на червеното вино.

Таблетка за отслабване ускорено.

Таблетката позволява на организма да започне по ускорен начин да преработва наличните тлъстини, създавайки лъжливо впечатление за това, че калориите, получени от храната, са недостатъчни.При това, желаещият да отслабне, няма да бъде измъчван от постоянното чувство за глад, като ще може да яде толкова, колкото пожелае.

Отслабване без физически натоварвания?

Освен това, разработчиците уверяват, че новото хапче помага да се защити организма от такива сериозни заболявания като диабет, а отделно - осигурява на мускулите допълнителен тонус без физически натоварвания. Или казано в обобщение - надежди за хапче има, но диета и физически упражнения си остават най-доброто.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати: