понеделник, 24 ноември 2014 г.

Германска диета за отслабване от най-добрите световни диети

Седем седмици с германска диета за отслабване.

Германската диета за отслабване е от раздела на най-добрите световни диети и продължава цели седем седмици, по специална схема и се върви много постепенно и внимателно, като без изхвърляния се променя начина на живот и хранене. В началото тя Ви подготвя (за подвига, наречен отслабване), по подобие на японската диета, като благодарение на специфичното хранене тук, килограмите се хвърлят, но ако се откажете след това, теглото може да се възстанови (което е характерно и за всеки друг метод).

Промяна на първоначалния режим на хранене.

Затова е полезно още преди диетата и по време на нейното спазване, постоянно да помните, че след нея не бива рязко да се връщате към първоначалния си режим на хранене, а по-скоро да се възползвате от постепенното й действие и изцяло да се промените към по-добро. Всъщност, защо е необходимо да се изтезавате с каквито и да са диети, ако нямате намерение да начина си на живот, защото нали разбирате, че затлъстяването Ви не идва някъде отвън и не е заради това, че някой друг се храни, а се дължи изцяло на преяждане и обездвижване от Вас самите.

Главно правило в диетите за отслабване.

Ако не разбирате това главно правило и че ключов фактор за отслабването не е толкова в диетата, колкото в промяната на досегашния Ви режим на живот, едва ли някога ще постигнете траен резултат, независимо на какви методи се подлагате и на кого се доверявате. Тук трябва да се доверите на себе си и да помните, че през всички дни на германската диета, количеството на водата, обикновена или минерална, е неограничено и е според Вашето добро чувство за комфорт.

Описание на германската диета:


Седмица 1:

Първия ден от тази седмица пиете само вода (неограничено, и даже може да си я затопляте), но само вода и нищо друго. Вода! В останалите дни от тази седмица, карате както си знаете, но не забравяйте за какво трябва да си мислите.

Седмица 2:

Първия ден от тази седмица се отказвате от всякаква храна и пиете само вода. А на втория ден се храните само с портокали - през целия ден. Само портокали. В останалите дни от втората седмица, минавате на свободен режим, но не забравяйте за какво трябва да си мислите.

Седмица 3:

Първия ден “седите” само на вода. Втория ден “карате” само на портокали. А следващия, трети ден - правите ябълков, т.е. храните се само с ябълки. В останалите дни до края на тази седмица вече знаете какво трябва да правите.

Седмица 4:

Първи ден - вода. Втори ден - портокали. Трети ден - ябълки. А на четвъртия ден пиете само плодов сок. Оригиналната диета е с ананасов сок, но ако Ви е твърде скъпо или дефицитно, работа ще свърши и всякакъв друг пресен плодов сок - например, ябълки с моркови и малко червено цвекло.

Седмица 5:

Първи ден - вода. Втори ден - портокали. Трети ден - ябълки. А на четвъртия ден пиете само плодов сок. Оригиналната диета е с избрания сок и нищо друго, освен написаното тук. Петия ден карате само на кисело мляко и нищо друго. Шестия и седмия ден - свободен режим и размисли за живота.

Седмица 6:

За първите пет дни вече знаете - както в 5-тата седмица. Шестия ден - само ананас (не знам защо толкова са го харесали този ананас, но така е в оригиналната диета). Но ако имате проблем с ананасите, мислете креативно. Седмия ден - свободен режим.

Седмица 7:

От първия до шестия ден повтаряте режима за 6-тата седмица, а на седмия ден, внимавайте, отново само вода - всякакви разновидности, може и топличка, но без нищо друго в нея! Режим!

Осми елемент на диетата.

Ето това е германската диета за отслабване в продължение на седем седмици с помощта на 7 правила, от раздела на най-добрите световни диети и този път си мисля, че ако нищо друго до сега не Ви е помагало, сега нещата могат да станат по-различни, особено ако проумеете осмия елемент на тази диета - мисленето, както е описано по-горе.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: