сряда, 7 януари 2015 г.

5 начина за стройна фигура с бързо "отслабване".

Стройна фигура.

Стройната фигура не винаги и само е свързана с отслабване и стопяване на тлъстини чрез спазване на специални / строги диети или чрез редовни изпотителни занимания във фитнес зала за релефно оформяне на една или друга част от тялото. Има и други, доста по-бързи и лесни  начини да придобиете мечтаната фигура.

Тайни за бързо отслабване.

Такива са няколко тайни, които могат да помогнат на всяка жена да "отслабне" само за няколко минути, особено в належащи моменти, като явяването на официален прием или друга форма на преминаване по "червения кимим". Различни специалисти - дизайнери, стилисти - издават някои от своите секрети, с които скриват тлъстините и други недостатъци във фигурите на свои звездни клиенти в такива моменти.

Да започнем с бельото. 

Разбира се, в случая не става дума за еротично бельо, а напротив - за такова, което покрива повечето части на тялото Ви, особено в проблемните зони, като ги прибира благодарение на по стегнатите и еластични материи, като например - корсетите, клинове, бодита и др. п. Това е най-добрия вариант да приберете излишния обем, като му придадете гладкост и стегнатост, на които доста трениращи и диетиращи биха завидили.

Дрехи за добра външна форма.

Не само бельото, но и връхните дрехи могат да се включат в кампанията за придобиване на добра външна форма, която условно наричаме «бързо отслабване». Преди всичко, не е нужно да се хвърляте на екземпляри или елементи от последния писък на модата. Насочете се към такива, които удобно и изгодно скриват недостатъците на Вашата фигура. Многобройни и конкретни съвети в това направление, съобразени с Вашите особености, може да получите от личния си шивач или от всеки продавач - консултант в магазините за модно облекло.

Подстригване на косата с подходяща прическа.

След горните две много важни мерки, не бива да пренебрегвате и третата, която ги допълва - прическата. Правилното подстригване и подреждане на косата създава зрителна корекция на пълнотата и овала на лицето. Поучете се от триковете на някои телевизионни водещи, които доста залягат над този вид трикове, при това, очевидно - успешно. Стилистите твърдят, че прическата може да Ви предаде известна стройност (и като цялостен, общ изглед, отстрани) и дават примери с Дженифър Анистън и др. звезди.

Използване на аксесоари.

На четвърто място в класацията на триковете за бързо "отслабване" идват, разбира се, аксесоарите. Например, звездите много залягат на големите чанти. Философията е проста - колкото е по-голяма Вашата чанта, толкова по-стройна и малка изглеждате Вие. Това правило се прилага и по отношение на украшенията. Нужно е да си избирате и носите масивни гривни, обици, огърлици, като в случая не е толкова важно дали са от скъпоценни материали, а да създават необходимия Ви визуален ефект.

Добър слънчев загар вталява фигурата.

И не на последно място, можем да завършим серията със специалните ефекти за бързо "отслабване" и придобиването на стройна фигура с ефекта от добрия, стар слънчев загар. Този номер е отдавна известен на хората. Поради това, че кожата придобива по-тъмен цвят, се създава визуален ефект, от който тялото изглежда, че е по-прибрано и удължено. Този трик, в съчетание с всичко изброено по-горе, ще придаде финален щрих в усилията Ви за бързо и ефектно коригиране на фигурата Ви в посока на желания добър визуален ефект.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: