сряда, 14 януари 2015 г.

Като метод за бързо отслабване е и слънчевия загар.

Методи за бързо отслабване

Хората упорито продължават да търсят методи за бързо отслабване (или даже светкавично) и силно се надяват такива да има. Но истината е, че всичко, което може да се нарече «бързо» в областта на отслабването е или съмнително и рисковано или фалшиво (илюзорно).

Слънчев загар за отслабване.

Доколкото слънчевия загар може да се получи само за няколко дни (което е доста бързо), можем да кажем, че той е бърз метод за заслабване. Но всъщност, в този случай изобщо не се разчита на реално отслабване в смисъл на сваляне на килограми, а повече се залага на илюзията и психическото възприемане за по-стройна фигура. Все пак, това има някаква основа, защото английски учени са провели изследване и са стигнали до заключението, че хората с тъмен оттенък на кожата изглеждат по-стройни с около три килограма, а оттам — и по-привлекателни от бледокожите в очите на околните.

Жените със слънчев загар изглеждат по-слаби.

Допитването се е провеждало сред над две хиляди участници и установило, че жените със слънчев загар доста често чуват похвали по свой адрес във връзка с теглото си, а освен това и се харесват повече на мъжете (все пак нека да помним, че сред северните народи е така, а сред южните - бялото и русото са по-напочит).

С настроение и по-секси с бронзов загар.

Но бронзовия загар има и друг ефект - той повдига настроението на хората, които го притежават и по този начин ги кара да се чувстват по-слаби, в смисъл на стройни. При това, колкото е по-тъмен цвета на кожата, толкова за по-елегантни се имат те. Така 2/3 от анкетираните признават, че тъмния оттенък ги кара да се чувстват по-секси, а почти половината от запитаните смятат, че това даже подобрява интимния им живот и ги кара да се обличат по-откровено.

Отслабване край морето.

Все пак, с този "метод" за отслабване със слънчев загар трябва да се внимава, ако идеята е да ползвате солариум. Но и пътуването до плажовете край морето може да Ви навлече изгаряния от първа, втора или трета степен. Така, че бързото се предпочита, но бавното е сигурно. Всичко да е с мярка!
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: