събота, 17 януари 2015 г.

Диета на Клаудия Шифър за отслабване с 3 кг за 5 дни.

Диета на Клаудия Шифър

Диетата на Клаудия Шифър е от раздела на т.н. звездни диети - диетите на различни известни личности, които с живота си са доказали състоятелността на своите препоръки и това ги поставя в категорията на доверителните съвети. Тази диета е насочена към отслабване с 3 кг. тегло в продължение на 5 дни. Както виждате, има съвсем ясни цели и срок на приложение, параметри, които не винаги са налични в други подобни препоръки.

Състав на диетата.

Включени са 4 хранения на ден, докато негазирана, обикновена вода може да пиете в неограничено количество.

Закуска

За закуска може да се храните с мюсли, гарнирано с плодове - стафити (сушено грозде), банани, ягоди и всичко това разбъркано в нискомаслено кисело мляко (кефир).

Втора закуска

За втора закуска може да включите плодово-кисело млечен коктейл. За приготвянето на това ястие смесете в еднакви пропорции обезмаслен йогурт и какъвто и да е плодов сок по Ваш избор.

Обяд

За обяд може да се представите със зеленчукова салата с херинга, цветно зеле, варен фасул, чушки, моркови, магданоз. Преди да го поднесете на масата, добре е да го подправите със сок от лимон. Като второ ястие - попарка от хляб и пилешки гърди - бялото месце, на парченца, без кожата.

Вечеря

За вечеря е добре да се задоволите с варен ориз, подправен с плодове по Ваш избор.
Така, че ако имате нужда от отслабване с около 3 кг за 5 дни, добре е да се вслушате в лично проверени препоръки за диета на Клаудия Шифър от раздела на звездните диети. Тя все пак е известна с безупречния си външен вид, а той не пада от небето.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: