неделя, 7 декември 2014 г.

Необичаен начин за бързо отслабване.

Наблюдения за бързо отслабване с фитнес.

Специалисти от Холандия направили интересно откритите за бързо отслабване докато правили наблюдения върху това, кои движения по време на фитнес занимания помагат да се изразходва най-много енергия, което да води да отслабване.

Ходене, бягане и упражнения.

В експеримента са участвали доброволци, които са се занимавали с ходене, бягане и изпълнявали физически упражнения. Оказало се, че жените, които произволно размахвали ръцете си по време на изпълнение на упражненията, изразходвали с 12% повече енергия.

Синхронно движение на ръце и крака.

А синхронното движение на ръцете и краката, в близост до тялото,  позволявало да се използва цели 26% повече енергия. По този начин, специалистите считат, че хората, които искат по-бързо да отслабнат, трябва да придържат ръцете си към корпуса на тялото, докато се занимават с фитнес и спорт.

Промяна на фитнеса за отслабване.

Това любопитно откритие позволява на инструкторите по фитнес да обърнат внимание на упражнения, които не изискват размахване на ръцете и по този начин да съставят нови комплекси от упражнения, специално за хората, които искат чрез фитнеса да отслабнат.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

5 коментара:

  1. Когато си избирате диета за бързо отслабване, ръководете се от следните правила:
    - избирайте диета, чийто основен продукт е достъпен за Вас. Повечето ефективни и бързи диети обикновено са моно диети, които се изграждат на употребата само на един продукт - ябълки, моркови, портокали...
    - добре би било продуктите от диетата да Ви харесват на вкус, иначе ще Ви двойно по трудно да я поддържате;
    - за по комфортно отслабване, избирайте диетично хранене, в които всички ястия или продукти е лесно да се приготвят. Например, ябълките трябва само да се измият и ... ядем. По този начин по-малко ще се налага да пребивавате в кухнята и по-малко ще Ви съблазняват разни изкушения там.

    ОтговорИзтриване
  2. Особено подходящи диети за бързо отслабване са - монодиетите, различните варианти да диети с кисело мляко, прилаганите от известни личности, белтъчни диети и техни вариации, ниско въглеродно хранене. Но ако всичко това го съчетаете и с подходящ двигателен режим, ще получите двойно по-голям ефект за отслабване.

    ОтговорИзтриване
  3. Холивудската диета за бързо отслабване е популярна сред по-заможните звезди. Продължава две седмици, в рамките на които теглото може да се намали средно със 7 килограма. В рамките на диетата се следи количеството на захарта, солта и мазнините в храната, като хляба се отменя напълно (евентуално може да бъде заменен с варено или покълнало жито).

    ОтговорИзтриване
  4. Зелевата диета се счита за ефективна ако се стремите към бързо отслабване. За 7 дни може да отслабнете с 5 кг. Менюто се прави по такъв начин, че ястията да се вкусни, но да не съдържат мазнини или не поне в големи количества - съвсем малко. Разбира се, трябва да се ограничи употребата на сол, всякакви изделия от брашно и захар. Вместо хляб може да хапвате варено жито (даже и в по-големи количества). Но каквито и мерки за бързо сваляне на килограми да използвате, те едва ли ще са ефективни и постоянни, ако не са свързани с увеличена физическа активност.

    ОтговорИзтриване
  5. Счита се, че зелевата диета е доста ефективна за бързо отслабване - за 7 дни могат да се свалят 5 килограма. Менюто се прави така, че ястията да са вкусни, но да не съдържат мазнини.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати: