сряда, 8 октомври 2014 г.

Хапче за отслабване бе създадено от учени в Израел

Магически таблекти против затлъстяване.

Милиони хора по света страдат от затлъстяване и до този момент липсват магически таблетки за отслабване. Но ето, съвсем наскоро, млад изследовател от Йерусалимския институт на Израел, Янив Линде, създава специален препарат под формата на хапчета за отслабване.

Избавяне от излишни килограми.

Хапчетата позволяват на хората да се избавят от така ненавижданите излишни килограми, като при това не се изпитва чувство за глад. За своето изобретение ученият получава престижната изобретателска награда Kaye Innovation Award. По време на хранене, в организма на човека се изработва вид хормон, който оказва въздействие на дейността на рецепторите на главния мозък, а той от своя страна, изпраща към организма сигнал за насищане от храната.

Пептид BL - 3020 избавя от чувството за глад

Младият учен Линде, със своите единомишленици, разработва метод за синтезиране на пептида, който имитира активността на въпросния хормон. Този пептид е наречен BL - 3020, според научно съобщение на Science Daily.

Резултатите от приемането на този препарат под формата на хапчета са, че човека, страдащ от затлъстяване и желаещ да отслабне, се избавя от натрапчивото чувство на глад и престава да се тъпче с храна, което е основната причина за затлъстяването му.

Таблетки за отслабване до 40%

Изпитанията проведени с лабораторни мишки, показват, че ефекта от таблетките се запазва за период от 24 часа. Мишките, които са приемали хапчета от препарата в продължение на 12 дни, намалили теглото си и отслабнали с 40%, в сравнение с тези, които не са приемали въобще от въпросните таблетки.
----------
Още препоръки, мнения и допълнения по темата може да четете и правите по-долу - в коментарите.

1 коментар:

  1. По-добре е с хапчета и таблетки да се внимава. Малко диета и въздържание в храненето + малко повече движение и упражнения, ще са доста по-ефективни и ... безопасни.

    ОтговорИзтриване

Моля, само сериозни коментари - публикуват се след одобрение на редактор.

Translate / Перевод

Още теми в помощ на българите у нас и по света:

Сподели това!

Посетители

Последователи - Абонати:

Всички налични теми - по години: